Крипто

Защо цената на Quant се покачва? Ето какво знаем

Докато пазарът се опитва да се възстанови от срива на ликвидността на борсата за криптовалута FTX, няколко актива се открояват, противопоставяйки се на общия спад. В този ред базираният на оперативна съвместимост крипто проект Quant (QNT) изглежда набира инерция с цел да си върне предишните върхове.

Наистина, към момента на публикуване токенът се търгуваше на $124,19, като спечели над 20% през последните 24 часа, като същевременно привлече натиск за купуване, който видя пазарната капитализация да достигне $1,5 милиарда към 15 ноември. През 24 часа токенът добави около 0,24 милиарда долара, според данните на CoinMarketCap.

Quant

По-специално, последните печалби идват, след като Quant достигна годишен връх от $225 на 17 октомври, но оттогава е повлиян от макроикономически фактори и кризата с FTX. В същото време Quant не е бил засегнат от никакви предходни негативни новини на фона на продължаващите пазарни условия.

QNT технически анализ

Въпреки краткосрочните печалби на QNT, техническият анализ на токена остава низходящ. По-специално, обобщение на техническото съвпадение с „продава“ на 13, докато дневните измервателни уреди за подвижни средни са за „силна продажба“ на 12. На други места осцилаторите са доминирани от „неутрални“ на девет.

Какво следва за Quant?

Струва си да се отбележи, че мрежата Quant остава жизнена, както се подчертава от елементи като повишена социална активност. Например, социалното господство на QNT се повиши значително с данните от фирмата за анализ на блокчейн Lunar Crash, което показва, че към 14 октомври шестмесечните социални ангажименти на QNT са скочили над 130%. Въпреки това, за да може токенът да поддържа ралито си, той се нуждае от нещо повече от социална активност.

Трябва да се отбележи, че печалбите идват, след като изглежда, че QNT е изправен пред изтощение, като натискът за продажба се ускорява, тъй като ранните инвеститори избраха да вземат печалби. Въпреки че Quant се повиши през последните 24 часа, печалбите могат да се разглеждат като облекчаващо рали, което може да привлече повече печалба.

Предишният натиск върху продажбите накара Quant да намери подкрепа на $150, тъй като инвеститорите продължиха да вземат печалби. За да може активът да поддържа печалбите, той ще се нуждае от повишен натиск при купуване, за да възвърне нивото на подкрепа от $150 и да се насочи към $200.

Ако се появи натиск от страна на продажбите, QNT е изправен пред заплаха от още потъване и потенциално нарушаване на нивото на поддръжка от $100. Трябва да се отбележи, че натискът при купуване е от решаващо значение, като се има предвид, че общият пазар има минимални възходящи дейности.

Отказ от отговорност: Съдържанието на този сайт не трябва да се счита за инвестиционен съвет. Инвестирането е спекулативно. Когато инвестирате, вашият капитал е изложен на риск.

Източник: https://cryptonews.net/news/analytics/16165903/

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button