Крипто

Прогноза за цената на XRP, тъй като Unknown Whale премества 30 милиона XRP в нов портфейл – какво се случва?

Цената на XRP падна с 4,5% през последните 24 часа, спадайки до $0,471535, тъй като пазарът на криптовалута като цяло се понижи с 2%.

Текущата цена на XRP означава, че тя е паднала с 8% за една седмица, въпреки че алткойнът е поскъпнал с 38% от началото на годината, което предполага, че 2023 г. може да се окаже като цяло година на възстановяване.

Въпреки днешния си спад, данните във веригата разкриват, че кит е прехвърлил малко над $15 милиона в XRP от борса в частен портфейл, което предполага, че скорошната продажба може да направи път за натрупване.

И тъй като Ripple също е близо до получаване на решение по своя случай с SEC, XRP може да е на ръба на голямо рали през следващите няколко седмици.

Прогноза за цената на XRP, тъй като Unknown Whale премества 30 милиона XRP в нов портфейл – какво се случва?

Графиката на XRP предполага, че монетата може да претърпи допълнителни загуби, преди да се стабилизира и да започне да се покачва отново, като различни фактори сочат към такова заключение.

xrp

Неговият индекс на относителна сила (лилав) падна под 50 и все още има много място за спад, преди монетата да стане свръхпродадена, което предполага повече загуби.

На всичкото отгоре, 30-дневната пълзяща средна на XRP (жълто) все още трябва да падне под своята 200-дневна средна (синьо), преди да може да се каже, че монетата е достигнала дъното, а 30-дневната средна започва да я забавя изглежда, че току-що е започнало своето слизане.

Това, което е тревожно за притежателите на XRP, е, че алткойнът е спаднал през редица по-ранни нива на подкрепа, което предполага, че настоящата разпродажба е сериозна и потенциално средносрочна.

Въпреки това сега изглежда, че китовете са възобновили закупуването на алткойн отново, което предполага, че скорошните му спадове може да са на път да свършат.

Освен това трябва да се помни, че XRP има една важна новина, която да очаква с нетърпение: краят на случая Ripple-SEC, който може да започне голямо рали, ако завърши с благоприятно споразумение или решение за Ripple.

Всички основни доказателства са представени по делото, като адвокат Джон Е. Дийтън наскоро прогнозира, че делото може да приключи до 6 май.

Независимо дали отнема няколко седмици или няколко месеца, правното мнение предполага, че когато приключи, случаят ще осигури положителен резултат за Ripple.

Например, адвокатът Джереми Хоган наскоро твърди, че SEC не е успяла да докаже, че купувачите на XRP са сключили инвестиционен договор с Ripple, когато са закупили за първи път своите токени.

За регулатора на ценните книжа е жизненоважно да докаже това, тъй като в противен случай е много трудно да се твърди, че Ripple е продал нерегистрирани ценни книжа.

Също така си струва да се отбележи, че SEC беше подложена на критики през последните седмици, като републиканският депутат Уорън Дейвидсън представи законопроект, който ще преструктурира регулатора и ще отстрани сегашния председател Гари Генслер.

Въпреки че това няма пряко отношение към случая SEC-Ripple, то поне предполага, че има нарастващо усещане в законодателната и съдебната система на САЩ, че регулаторът на ценни книжа може да е превишил правомощията си през последните месеци и години.

Това е положително за Ripple и ако спечели делото си, няма съмнение, че XRP ще стане един от най-добре представящите се токени на пазара.

От малко под $0,50 тя може лесно да се повиши до $1 или повече непосредствено след края на делото, преди да се покачи до $2 до края на годината.

DeeLance може да се издигне по-рано

Разбира се, решението по случая може да не пристигне след няколко седмици или месеци, така че търговците, които търсят големи печалби в по-краткосрочен план, може да бъдат посъветвани да обмислят алтернативни алткойни с висок потенциал.

Това включва токени за предварителна продажба, като няколко скорошни продажби потенциално предлагат възможност за генериране на голяма възвръщаемост, когато съответните токени са в списъка.

Един от най-интересните примери в този дух е DeeLance, базиран на Ethereum децентрализиран пазар за дистанционна работа в сектора Web3.

След като стартира предварителната продажба на своя DLANCE токен преди няколко седмици, DeeLance вече събра над $300 000.

Платформата за отдалечена работа на DeeLance се основава на съществуващи пазари за свободни професии като Upwork, за да предложи няколко оригинални нови функции, включително използването на незаменими токени за посочване и прехвърляне на собственост върху единици работа.

Тази концепция ще гарантира, че фрийлансърите получават справедливо и пълно заплащане за работата, като възможността за продажба на NFT също потенциално ще се превърне в източник на допълнителен доход.

Освен това DeeLance изгражда своя собствена метавселена, където фрийлансъри и фирми ще могат да създават виртуални офиси и мрежи по-ефективно.

Към предварителната продажба на DeeLance може да се присъедините, като посетите официалния му уебсайт и свържете техните крипто портфейли, преди да използвате ETH или USDT, за да купите DLANCE.

Един DLANCE токен в момента струва $0,025, въпреки че това ще нарасне до $0,029 след малко повече от два дни, когато продажбата навлезе във втория си етап.

И тъй като DeeLance ще стартира с цена от $0,053, заинтересованите инвеститори трябва да действат сега, ако искат да грабнат част от новия алткойн с възможно най-голямата отстъпка.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button