Политики

Напрежение скача от ПП към ГЕРБ във фейсбук по въпроса за Правната комисия

ГЕРБ разочарова ПП и обществеността с неспазването на договореното за председателя на Правната комисия

След последното гласуване, което не потвърди избора на председател на правната комисия от квотата на ПП-ДБ, ГЕРБ се изложиха на критики от страна на ПП и други организации.

Лена Бориславова от ПП изрази своето разочарование в социалните мрежи, като посочи, че ГЕРБ не изпълни своето обещание и не се прояви като джентълмени.

Искрен Митев от „Продължаваме промяната“ също заяви, че ГЕРБ липсва чест и достойнство, и че са изложени само на лъжи и празни обещания.

Това развитие на събитията предизвика нова вълна от недоволство и разочарование в обществото. ГЕРБ, които по-рано се отказаха от съдебната реформа и взеха редакции на Конституцията, сега се изправят пред нова критика за неспазване на договореното.

Ситуацията допълнително разделя общественото мнение и подхранва несигурността относно политическите лидери и тяхната способност да изпълнят своите обещания.

Въпреки това, остава да се види как ще се развият събитията и какви ще бъдат последствията от това несъответствие между думите и делата на политическите партии.

Общественото мнение остана в очакване на последващи действия и реакции от страна на ПП и другите политически сили, които се противопоставят на ГЕРБ.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button